Клиповете на Преслава

Отговори
cymbalta
*
*
Мнения: 2
Регистриран: 09 окт 2016 10:08

Клиповете на Преслава

Мнение от cymbalta » 09 окт 2016 10:52

Забелязали ли сте, че в последните няколко години Преслава не инвестира абсолютно нищо във видео продукцията си? Беше ми голяма любимка, но особено последните й клипове са от евтини по-евтини. Не искам да я сравнявам с Галена, но да вземем например Цветелина Янева какви проекти поднася. Все пак е, ако можем да вярваме на онези списъци, най-добре платената певица. Какво е мнението ви?

mitebachev
**
**
Мнения: 154
Регистриран: 30 дек 2014 20:24
Любима певица: ГАЛЕНА, Цветелина Янева
Любим певец: Константин

Re: Клиповете на Преслава

Мнение от mitebachev » 09 окт 2016 15:35

Според мен никой не иска да влага 100 хиляди в клип, но поне до се старае , т.е да прави поне клипове с истории, да влиза в роля, да покаже, че е научила нещо в "Като две капки вода" , а и да се развива като артист. Например "На тебе не отказвам" дори копиран от клип на Цеца, е доста добър. Това е според мен и най-добрият нейн проект от години. Не е нужно да се инвестира много, за да е на високо ниво клипа. Например "Дай ми" , "Музика в мен" , "Не го прави" , "Кажи ми ало" и "Изгубена" , "Удобна" и др. не са скъпи, но пак са хубави. Според мен не е въпрос на финанси, а на мързел при нея. Мисля си , че Преслава е свикнала да получава всичко без много усилия и това е довело до мързелът й да снима по-мащабни клипове и да се подготвя подобоващо за 7 пъти Певица на годината за концерт. Я гледайте как се стегна през 2014, когато през 2013 не получи поредна награда за Певица на годината. Тя направо избухва тогава с доста песни тогава и стана продуктивна. Това е правилната насока според мен, а не да се получва всичко наготово и така да се изрази още повече мързела...

sisimisi
*
*
Мнения: 6
Регистриран: 09 окт 2016 20:31
Любима певица: пресалва
Любим певец: азис
Компания: пайнер

Re: Клиповете на Преслава

Мнение от sisimisi » 09 окт 2016 20:40

никога не са ме впечатлявали лъскави и скъпи клипове...когато една песен е хубава и стойностна и без клип се превръща в хит..не харесвам певиците, които пускат скъпи и лъскави клипове а песните им не струват 2 стотинки..за това харесвам преслава , защото залага на стойностни песни ,а не на лъскави клипове- музиката се слуша с ушите а не с очите

Потребителски аватар
preslava_fence
****
****
Мнения: 860
Регистриран: 07 апр 2010 17:18
Аватар от: preslava_fence
Подпис от: preslava_fence

Re: Клиповете на Преслава

Мнение от preslava_fence » 10 окт 2016 18:54

От самото начало на кариерата си Преслава не залага на правенето на скъпи или евтини клипове!
Макар и без видео клип през далечната 2004 година силно се откроява песента "Нямаш сърце", тази песен в последствие се превръща в песен емблема за Преслава. Без видео клип като хит се очертава и песента "Горчиви спомени". Много ХИТОВЕ останаха без клипове , но най-заслужаваше "Водка с утеха". Никога не е работила с мисълта да направи клип, а точно обратното. Но вече след толкова години е време да обърне внимание и на това. Не всичко е само песни, но никога няма да може да угоди на всички! Какъвто и клип да направи, каквато и песен да изкара пак ще има хейт, пак ще има злоба от фенчетата на други певици, които след няколко години ще могат да видят малко по-далече от носа си (като пораснат).
Предпочитам хубава песен, а не хубав КЛИП!
Изображение
Не апартаменти,трябват ми моменти,да ги правиш,можеш ли?

Потребителски аватар
madness
***
***
Мнения: 405
Регистриран: 30 дек 2014 00:17
Любима певица: Преслава; Емилия; Джена
Любим певец: Борис Дали; Галин
Компания: Пайнер

Re: Клиповете на Преслава

Мнение от madness » 18 окт 2016 18:27

Клипът отминава и се забравя, но песента остава и се запомня години наред!
Имам чувството, че с тези дискусии за клиповете искате да изкарате Галена най- най- и да я обявите за по-успяла от Преслава или всяка друга певица.. Да, реално тя прави най-добрите клипове в последните години, но пак казвам - клипът никой няма да го помни след 10 години, докато песента, ако е тотален хит, то тя ще се помни !! Като се сетите за песни като "4,4,2", "Имам само едно сърце", "Волна пеперуда" и много други тотални хитове, първо за клиповете им ли се сещате или за самата песен?

Отговори

Върни се в “Преслава”