Хайде, хайде! Тръпна в очакване!
Чат - Vol.29
Модератор: Mod
- DesiSlavaForEver
- Регистриран: 09 окт 2016 00:51
- Любима певица: Desi Slava, Emiliq, Tanq Boeva
- Любим певец: Galin, Karlos, Kosta Markov
- Компания: Payner
- ObichamTeGadino.
- Регистриран: 16 яну 2015 21:03
- Любима певица: Теди Александрова и Андреа
Re: Чат - Vol.29
Уникална! <3
- marinkulegec
- Регистриран: 01 яну 2015 19:04
- Любима певица: ИᗰᑎEᑭᗩTᑭИЦᗩTᗩ
- Любим певец: Яница
- Компания: Яница
- Подпис от: Яница
Върни се и прочети правилатаObichamTeGadino. написа:
Уникална! <3

- Dark Horse
- Регистриран: 17 дек 2016 22:54
- Любима певица: Преслава
Проблемът е, че повечето неща не зависят от мен, а от други хора. Но поне тази седмица завърши позитивно за мен.marinkulegec написа: Зависи колко силно искаш това нещо да се случи. Бях същия... С каквото и да се захвана се провалях.Единствения начин е ако бъдеш оптимист. :Д Казваш си, че всяко зло за добро и се опитваш да видиш пълната страна на чашата, а не само празната. А за да стигнеш до успех, трябва да си страшен инат. Аз така успявам... Въпреки всички да ми казват, че това нещо няма как да стане и да се отказвам, аз напротив повече се амбицирам и накрая успявам.И ми казват "потресен съм от ината ти"

- marinkulegec
Не, проблемът е в теб!Dark Horse написа: Проблемът е, че повечето неща не зависят от мен, а от други хора. Но поне тази седмица завърши позитивно за мен.

- miki93
- Respect
- Регистриран: 11 мар 2007 19:18
- Любима певица: Джина Стоева и Валя
- Любим певец: Карлос и Dillan
- Контакти:
Съжалявам, че се намесвам, но това "да опиташ сам", за съжаление, невинаги е приложимо. Може нещата да тъгнат от теб и ти да си двигателят, но светът е устроен така, че общо-взето, когато имаш идея, план, проект, винаги си зависим и от други хора и обстоятелства. Но пък във времето със сигурност се намират и хора, които да мислят в твоята посока и да са ти полезни.marinkulegec написа:Не, проблемът е в теб!Dark Horse написа: Проблемът е, че повечето неща не зависят от мен, а от други хора. Но поне тази седмица завърши позитивно за мен.Не трябва да си зависим от други. Колкото и да е трудна работата.. колкото и да е сложно, винаги трябва да опиташ сам.
В някой сън ще се срещнем може би...

- ObichamTeGadino.
- Регистриран: 16 яну 2015 21:03
- Любима певица: Теди Александрова и Андреа
4 милиона! Брутален хит
- marinkulegec
Имах в предвид.. примерно..miki93 написа:Съжалявам, че се намесвам, но това "да опиташ сам", за съжаление, невинаги е приложимо. Може нещата да тъгнат от теб и ти да си двигателят, но светът е устроен така, че общо-взето, когато имаш идея, план, проект, винаги си зависим и от други хора и обстоятелства. Но пък във времето със сигурност се намират и хора, които да мислят в твоята посока и да са ти полезни.marinkulegec написа:Не, проблемът е в теб!Dark Horse написа: Проблемът е, че повечето неща не зависят от мен, а от други хора. Но поне тази седмица завърши позитивно за мен.Не трябва да си зависим от други. Колкото и да е трудна работата.. колкото и да е сложно, винаги трябва да опиташ сам.
Ако чака някой да го закара някъде, да хваща пътя и да ходи сам. Ако чака някой да му сготви да стане и да си го сготви сам. Ако чака някой да му донесе нещо, да отиде и да го намери и вземе сам.
В случая не знам за какво става въпрос но винаги трябва да има друга алтернатива

- miki93
- Respect
- Регистриран: 11 мар 2007 19:18
- Любима певица: Джина Стоева и Валя
- Любим певец: Карлос и Dillan
- Контакти:
Да, за подобни неща най-често човек може да разчита на себе си и не е зависим от друг. Но най-вероятно става дума за нещо по-сериозно.marinkulegec написа:
Имах в предвид.. примерно..
Ако чака някой да го закара някъде, да хваща пътя и да ходи сам. Ако чака някой да му сготви да стане и да си го сготви сам. Ако чака някой да му донесе нещо, да отиде и да го намери и вземе сам.
В случая не знам за какво става въпрос но винаги трябва да има друга алтернатива
Като цяло май тези късметлии в живота, при които нещата се случват от раз или поне бързо и без много-много препятствия, са малко. Определено и аз не съм от тях и вече приех факта, че трябва да се въоръжа с търпение и сили, когато тръгвам да правя нещо

В някой сън ще се срещнем може би...