#ФорумнаРеволюцияЧаст2
Модератор: Mod
M_S_L написа:Готови ли сме за изненади, свързани с форума?![]()
#ФорумнаРеволюцияЧаст2
А, това не съм го видял.marinkulegec написа:Песен на годината.. Топ 3Aeris написа:Най - вече извинение да дадат наградите, както те си решат отново. Не видях много изненади в крайното гласуване и все заслужили бяга с най - много гласове.
Издислав
Ти си ми сърцето
Вертолета
Нещата, които съм си планирал, изобщо не мога да ги изпълня и започвам вече да се дразня, от миналата година ми е тръгнало така.marinkulegec написа: Сподели мъката, чедо
Зависи колко силно искаш това нещо да се случи. Бях същия... С каквото и да се захвана се провалях.Единствения начин е ако бъдеш оптимист. :Д Казваш си, че всяко зло за добро и се опитваш да видиш пълната страна на чашата, а не само празната. А за да стигнеш до успех, трябва да си страшен инат. Аз така успявам... Въпреки всички да ми казват, че това нещо няма как да стане и да се отказвам, аз напротив повече се амбицирам и накрая успявам.Dark Horse написа:Нещата, които съм си планирал, изобщо не мога да ги изпълня и започвам вече да се дразня, от миналата година ми е тръгнало така.marinkulegec написа: Сподели мъката, чедо
marinkulegec написа: