Глория - Можеш ли да ме обичаш
Модератор: Mod
- svetoslava_v
- *
- Регистриран: 25 май 2009 15:54
- Любима певица: Анелия
- Любим певец: Тони Стораро
- Контакти:
Re: Глория - Можеш ли да ме обичаш
Много хубав клип. Има интересен сюжет, Глория е с перфектна визия както винаги!
Много добра балада, браво на Глория, дано прави повече такива песни не като последната Лятно пълнолудие или там какво е изобщо не ми харесва.
Добре че направи клип на тази песен. За клипа нямам думи, страхотен е. Но не съм се и съмнявала, просто от Глория няма как да се очаква нещо некачествено. Сюжета, визиите, всичко ми харесва.

- kremena97
- Регистриран: 03 апр 2009 09:44
- Любима певица: Преслава,Емилия,Мария
- Любим певец: Константин и Борис Дали
- Компания: Пайнер
Не ми харесва нито песента нито клипа само визиите ми харесват
- thalia_rubi
- Регистриран: 25 мар 2006 15:49
Невероятен клип. Глория е убийствено красива и стилна. Много се радвам,че този път заложи на сюжет и то толкова истински пресъздаден.

Дамм, просто е невероятна. Развитието на сюжета е много вълнуващо и приковава към екрана. Визията и е уникална просто, всичко е както трябва. Песента отдавна ми е любима и е от малкото, които не ми омръзват.
Тук вече не виждам за какво могат да се хванат, тези които не харесват Глория. Просто не могат да кажат на бялото черно. Има само няколко мнения (само 1 отрицателно), а не като в "Лятно пълнолудие" 4-5 страници.
Тук вече не виждам за какво могат да се хванат, тези които не харесват Глория. Просто не могат да кажат на бялото черно. Има само няколко мнения (само 1 отрицателно), а не като в "Лятно пълнолудие" 4-5 страници.
- piana_viwna
- Регистриран: 22 юли 2008 15:08
- Любима певица: Глория
Много ми харесва клипа и Глория изглежда перфекнтно, супер си е изиграла и ролята в клипа! Нямам думи просто толкова много ме впечатли, че не мога да си изкажа чувствата!Евала на Глория и поздравление за екипа, справили са се блестящо...

- Мокро Коте
- **
- Регистриран: 29 юни 2009 12:22
За пореден път, Глория ни поднася един брилянтен продукт. Силно съм впечатлена от клипа, невероятен е. Не очаквах да направи клип на тази песен, не ми харесваше много, но виждам че е имало за какво.
Добре, че поне в този клип не прави реклама на някой хотел или СПА център, но сюжетът е много банален - вечеря, бижута и хоп - случайно изпуснат портфейл.Тъкмо щях да я поздравя за това, че най-сетне е избрала за партньор в клипа си някой, отговарящ на нейната възраст, и накрая пак младо момче се появи
. Крайно време е да спре с това, че става смешна.