Не върви да казваш, че новата песен и клипът са ужасни. Не ти харесват, ок, но изрази по-меко несимпатията си към Глория, а не по тоя краен начин. Да не започна сега аз да ти изреждам наистина ужасни клипове... щото ти май не знаеш същинското значение на тази дума. Песента е приятна и мелодична, видеото е свежо. Какво ви пречат пак хотелите?! Не видяхте ли делфините, които придават екзотика?! Не видяхте ли, че Глория коренно е променила визията и я виждаме по-младежка и разчупена?! Не видяхте ли високото качество на картината и отличната работа с камерата?! Това е стилът на Глория. Такова нещо трябва за лятото - зареждащо, отпускащо, неангажиращо. И същевременно премерено и елегантно - линията, която Глория винаги успява да запази.studena написа:Може да има някоя хубава песен и клип, но в момента не коментираме цялостното й творчество, а най-новото и видео и песен, които са ужасни.И не си ти човекът, който може да казва кой да коментира и кой не!А щом си се засегнал от думите по адрес на любимката ти, значи в тях има истина!!!Песните,с които твърдиш, че ще бъде запомнена , са от зората на попфолка, наскоро не е правила нищо ,което да остане във времето. И не е вярно, че само тя прави авторска музика, явно не си достатъчно информиран.stefimir написа:alexxx написа: Погледни видеоклипове като "Хепи енд", "Ако те няма", "Прави любов, а не война", "Град на греха", "Благодаря", "Кръговрат" и т.н. и тогава ми говори кое е простичко. Друг път не си позволявай да обиждаш така песните на Глория, щото само тя прави стойностни авторски неща. Другите само крадат и пускат комерсиални мазни чалгии без стойност. Глория ще бъде запомнена с вечните си хитове като "Носталгия", "За тебе, майко" и т.н., а когато прави сезонен хит, винаги звученето е приятно и мелодично, направено и постигнато с вкус. Не си достоен да коментираш Глория! Айде марш![/b]
Аз може да не съм човекът, който да казва кой да коментира, но ти също не си, следователно не си налагай мнението. Изобщо не съм се засегнал от... думите ли каза?! Какви думи?! Я погледни пак въпросният потребител с какви думи си е послужил. От такива думи аз не мога да се засегна, защото са халосни и са породени от злоба. Нека да каже същото, но аргументирано, а не само с определения от рода на "простичък". Но понеже няма как да се аргументира, тъй като не е прав, а Глория явно доста го дразни, прибягва до обиди. Изобщо не си права, че скоро Глория не е правила нищо, което да остане във времето. "Ако те няма" е абсолютен хит, който сес луша и до днес. И май не четеш като хората. Върни се пак на поста ми и помисли. Казал съм, че само Глория прави стойностни авторски песни и успява да направи от тях хитове. А иначе да - има и други изпълнители, които също залагат на авторска музика. Цветелина правила авторска музика. Ок. Браво. Има хубави песни, но от периода с "Пайнер". Сега прави песни като "Чалга до дупка" и "Пияни хулигани", с които развращава младите. Това е елементарно. Екстра Нина правила авторско. Да, прави. Ама виж й песните. Да не са много стока?! Да продължавам ли да изреждам?! Плюс това въпросните не успяват да направят хитове, а Глория всяка година вади поне по един хит. Миналата година беше "Еднопосочен път", през 2007 - "Ако те няма", през 2006 - "Кръговрат, 2005 - "Влюбена в живота"... и да не продължавам да вървя назад във времето, където хитовете са още повече. Но от певиците с дългогодишен стаж днес само Глория продължава да държи добри позиции. И за 15 години кариера не си позволи нито една просташка песен. Хайде малко уважение!!!