Правила

Потребителски аватар
.:Maria:.
********
********
Мнения: 29622
Регистриран: 01 окт 2010 17:21
Любима певица: Десислава
Любим певец: Фики
Компания: Пайнер
Местоположение: Адреса ми последен е леглото ти
Контакти:

Правила

Мнение от .:Maria:. » 11 мар 2016 22:48

I.

Писането на кирилица е задължително. Ако нямате инсталирана кирилица на компютъра, може да използвате тази тук .
1.При първо нарушение ще получите редакция и забележка за мненията.
2.При второ нарушение ще получите лично съобщение.
3.При трето и следващо нарушение коментарите ви ще бъдат изтривани без предупреждение.

II.

Спазвайте добрият тон. Не обиждайте останалите потребители и се въздържайте от обиди към изпълнителите.
1.При първо нарушение ще ви бъде направена забележка.
2.При второ нарушение ще ви бъде сложено предупреждение.
3.При трето нарушение ще получите бан, а при всяко следващо бана ще е по-дълъг от предишният.
4.За обиди към модератори или администратори наказанието ще е още по-голямо.

III.

Не правете нова тема за всяка новина. Всеки изпълнител има отделна тема за новини, снимки, участия и т.н. Публикации от типа "Ивана има нова песен", "Гергана снима нов клип" ще се коментират в специална тема за дискусия на съответния изпълнител. При премиерата на нова песен или клип, след като бъде качен видеоклипа ще се коментира всичко относно видеото и песента в темата. Без отделни теми от рода "Оцени видеоклипа на Преслава" и т.н. Това ще се коментира в една тема.
1.При първо нарушение ще ви бъде направена забележка.
2.При всяко следващо нарушение темата или коментара ви ще бъде изтрит без предупреждение.

IV.

Качвайте само достоверна информация. Не публикувайте новини, участия и т.н, които не са взети от официален източник. Новини от измислени facebook страници и клюкарски сайтове ще бъдат изтривани. Забранено е да публикувате мелодии, части от песни и т.н, твърдейки, че са от нова песен на даден изпълнител. Всякакви миксове, ремиксове, графики и изпълнения, създадени от вас качвайте във ваша собствена тема, която да създадете в раздел "форумец."
Забранено е да публикувате снимки от facebook, защото facebook автоматично сменя линковете на всяка снимка след определен период от време и снимките, които сте качили изчезват. Ако искате да публикувате снимка от facebook си я запаметете на компютъра, след което я качете в сайт, хостващ снимки като: imageshack, photobucket, tinypic и др. Не качвайте снимки, които разтягат страницата на форума. Максимална ширина на снимките: 780 пиксела. За снимки с по-голям размер използвайте Image
Забранено е публикуването на еротични кадри и клипове.
1.При многократно нарушение ще получите бан за 24 часа.

V.

Забранено е да публикувате игри, които са със сходни правила на друг потребител, без неговото разрешение. Забранено е да публикувате игри, силно приличащи на други, колкото да имате собствена игра. Всички игри, които нарушават правилата ще бъдат изтривани без предупреждение. Моля, правете само оригинални игри, без да копирате чужди. Всички игри, в които не са пускани резултати повече от една седмица, ще бъдат местени в архив. Ако някой иска да си върне заключена игра, нека пише на някой от модераторите. Без ненужни теми от рода "кой е любимият ви цвят", "какво пихте за последно" и т.н. Задължително искайте разрешение от модератор, преди да пуснете игра. Без игри и анкети, които могат да засегнат или обидят потребител (теми като: "Кой потребител най-мразите", "Кой е потребител предпочитате" и игри в които се гласува за потребители).
1.При нарушение темите ви ще бъдат изтривани или преместени в архив без предупреждение.

VI.

Не е позволено да имате повече от един акаунт. Всеки, който има повече от една регистрация трябва да спре да влиза в останалите, в противен случай ще получи постоянен бан.

VII.

Не прекалявайте със спама, в противен случай ще получите наказание. Всякакви графики/снимки с порнографска насоченост са абсолютно забранени. Ако след направено предупреждение не премахнете въпросните графики/снимки ще получите постоянен бан.
Изображение

Заключена

Върни се в “Търси се ...”