Есил Дюран за грешката, която всички нейни колеги правят - Signal.bg

Есил Дюран за грешката, която всички нейни колеги правят

Есил Дюран: Този път има една ясна идея

Есил Дюран споделя, че прави нова песен. Тя не крие, че страшно й харесва това, което се получава. Според певицата ще стане много интересен проект. Казва, че всичко е замислила до последния детайл, за разлика от друг път.

“Този път има една ясна идея. Има един страхотен разказ в самия текст. Текстът е писан от мен, Бобо е композитор и аранжор на парчето. Искахме да бъде нещо различно от миналогодишната ми изява с “Искам само тебе”. Забелязах, че хората подсказаха много ясно какво искат, защото те в един момент се насищат на нещо и избора на следващата песен дава знак на всички нас какво им липсва. Това е мелодията преди всичко. Песента е аранжимент и саунд” – обяснява тя в “Автограф”.

Грешката, която всички нейни колеги масово правят, е да се следват един друг, убедена е изпълнителката. Може би стесненият пазар или страхът да не загубиш тази аудитория, която с толкова много труд си постигнал и си спечелил, те кара да следваш нещо, което е модерно. Така се загубва индивидуалността на всеки, следвайки течението, което се подсказва от една известна част от аудиторията.

“Затова реших да направя една песен, която общо взето звучи стандартно, но има мелодия. Има онзи ритъм, който хората очакват да чуят, когато става дума за попфолк, да усетят и да се раздвижат. Текстът ще разказва за един специален ден в живота на всеки. Когато в този ден има толкова много хора около теб, толкова много лицемерие, фалшиви поздравления, а нямаш едно единствено нещо – човекът, когото обичаш и едното цвете, което очакваш от него. Нищо повече. Само това може да ти липсва и да срине целият ти свят. Ти си абсолютно сам, когато тъгата те натисне, тогава имаш нужда само от този човек. Ето такива неща разказва тази песен. Може би след месец в момента, в който поне малко се възстановя, ще снимам видеоклипа и я пускам” – казва още Есил Дюран.

3 коментара към “Есил Дюран за грешката, която всички нейни колеги правят”

  • Значение каза:

    Яшил Дюрян е еднин от най-явните некадърници 🙂 Писклив глас (почти липсва), една песен хит 2000г. ( кавър )
    Фейса й е като че маска за Хелуийн
    Тя има всички данни да бъде Звезда и да казва как се прай мусъка..упс музика. И как иде реч в големия Шоу биз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!