Donna с нов провокативен проект за силните жени

След успешните музикални проекти „Fade Away”, „Ще живеем вечно“, „Не става така“, „Толкова“ и „Няма други“, съвсем естествено се появи и най-новият музикален проект на Donna.  „Надали“ е името на новата й песен, която има потенциал да се утвърди като хит . Музиката и текстът са на Владислав Колев – Daze. Режисьор на видеото е Добромир Николов, който е съучастник и в дебютния проект „Waiting for the sunrise„ и „Ще живеем вечно“.

„Надали“ е провокативен проект, демонстриращ дамската красота и очарование. „Надали“ всъщност показва увереността на една независима жена да отстоява себе си и да очаква уважение от другите в свят, в който невинаги обстоятелствата са справедливи и правдиви.

Във видеото виждаме имиджови кадри, които акцентират върху женската красота, сила и свобода. Две екзотични дами партнират на Donna в клипа, на който изпълнителката е продуцент,  за втори път в своята кариера. Изпълнителката се изявява и като модел, което видимо има основание. Donna беше едно от лицата и един от най-успешните артисти на компанията Flashmedia, която успя да продължи в известен смисъл своето развитие под бранда ProFusion.

Първите коментари за новият проект „Надали“ в социалните мрежи и в YouTube са положителни, но в крайна сметка, кой би устоял на Donna?

Donna е млад и амбициозен артист-изпълнител с доста колаборации, между които с DJ Diass, Pavell & Venci Venc’, Dee и с доста различни в жанрово отношение проекти зад гърба си. Тя е студент в Национална музикална академия при проф. Алис Боварян. Въпреки успеха си още от първия сезон на X factor, тя обещава на почитателите  си, че това е само началото и съвсем скоро ще ни изненада с нов музикален проект в нова хитова колаборация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!