Donna: Кариерата ми преминава през голяма метаморфоза

Donna зарадва своите почитатели с проекта „Пръсти по тялото“, който излезе в края на ноември 2017-а бързо се нареди сред актуалните хитове. Интересното е, че видеото към парчето е записано преди да се роди песента.

„Имахме идея за песента, просто не беше финализирано аудиото, докато клипът вече беше готов. Удовлетворена съм от резултата. Идея на режисьора Павел Симеонов беше да включим по-сексапилни кадри и аз прегърнах идеята“ – сподели певицата в „България сутрин“.

Младата звезда на БГ музиката е категорична, че предизвикателната визия продава. Тя отбеляза, че колегите ѝ, които са по-малки от нея, акцентирант на тази визия и имидж.

„Винаги съм била сдържана, но този път реших да бъде по-разкрепостена“ – заяви тя.

„Кариерата ми преминава през голяма метаморфоза. Постоянно се променям самата аз, звученето ми… и това ми харесва. Много съм различна и това се отразява на моята кариера. Имам хаус парчета, песни с Dee, Alex P, Павел и Венци Венц. Фен на музиката съм, нямам определен стил, все още търся себе си“ – каза още певицата пред Bulgaria ON AIR.

Donna подчерта, че е много трудно да се занимаваш с музика, особено когато си самопродуциращ се артист като нея. „Но това е моята мечта, пред себе си нямам други опции. Имам точна и ясна цел“ – категорична е тя.

Вече има финализирано аудио към новата си песен. Видеото ще бъде снимано в Тайланд след месец, а Donna има големи очаквания към новия си проект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!