DJ Оскар създаде музикален лейбъл

DJ Оскар създаде музикален лейбъл. Напоследък стана мода родни изпълнители да правят свои музикални компании, в които да продуцират някои от колегите си. С това може да се похвали и младият DJ Оскар. Композитор, диджей и не на последно място изпълнител, Оскар реши да помогне на много свои колеги да намерят „златната страна“ на нещата и да получат своят успех.

Първият изпълнител, който се е включил в лейбъла, е познат на широката аудитория, но все още се пази в тайна. Друга интересна новина е, че самият изпълнител ще продуцира ново предаване, което ще стартира до месец в ефир. Там ще бъдат канени най-интересните личности в България, но и не само.

Много чуждестранни звезди вече са дали своето съгласие за интервю и тепърва предстоят записите на предаването. Паралелно с това изпълнителят подготвя своят дует с Ерик, който беше предвиден да излезе в средата на месец март.

Оскар, подготвя и ново лятно парче, което ще е самостоятелно. Скоро меломаните ще го видят и чуят с участията му в дебютните песни на неговите артист- изпълнители. От екипа на лейбъла не споделят повече подробности, но обещават всичко да е на много високо ниво.

2 коментара към “DJ Оскар създаде музикален лейбъл”

  • Kris каза:

    Днешно време всеки става продуцент създава компания, и дават гръмки обещания. Правят се някакви мазни кючеци, със тъпи текстове снимат се иначе като рапъри, важното е песента да се завърти по клубовете изобщо не мислят да правят хубава качествена музика която да е както за дискотека така и за концерти, и като те поканят в някое предаване в национален ефир да можеш да си пуснеш песента спокойно а не да се подиграват на поредния мазен кючек.

  • Боби Маринов каза:

    Това е пълен абсурд. Този човек явно не е наясно какво е музикален бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!