DARA: Много хора разчитат някой друг да им свърши работата

Дарина Йотова – DARA вече е сред най-актуалните звезди на БГ сцената. Въпреки че е една 20-годишна, тя вече е отпила от славата и е усетила както сладостта, така и отговорността от това да си популярна личност.

„Дори да си в най-големия продуцентски лейбъл, хората ако не те харесват, няма как да стане нещо от теб. Трябва да притежаваш определено количество качества. Не е само до гласа, не е само визията… Живеем в такъв свят, че има още много, съвкупност от неща, които да те направят известен“ – откровена е хитовата изпълнителка в „Открит микрофон“ на Signal.bg .

Звездата на Вирджиния Рекърдс разказва как е сбъднала своята мечта и на какво се учи в момента.

„Сега се уча на търпение, защото няма как. Има си време за всичко. Преди исках да пея нещо, да отида да живея в София и да правя музика. Честно казано, не съм имала съмнение, че няма да ме харесат хората от журито. Със сигурност съм била доста уверена в себе си, но и доста не ми е пукало от това какво ще кажат хората, какво ще стане. И това допълнително ми е давало повече увереност“ – обяснява тя.

Не крие, че талантът само не е определящ, нужно е да участваш в целия процес, за да изградиш успешна кариера.

„Много хора разчитат някой друг да им свърши работата. Очакват някой да дойде да им напише песен, чакат някой да им заснеме клип, чакат някой да дойде и да им каже какво трябва да стане с тях, какви образи трябва да бъдат, за да са успешни. Аз не съм с нагласата: „Сега ти ще ми направиш песен“! Аз съм с нагласата – ще си направя песен сама за себе си, ще направя това, това и това…“ – казва певицата.

Гледайте цялото интервю с DARA в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова тук!

Реклама

3 коментара към “DARA: Много хора разчитат някой друг да им свърши работата”

  • ... каза:

    Сигнал,

    Благодаря Ви, че подновихте предаването Открит Микрофон!
    Липсвахте от екрана и се надявам да продължите да ни радвате с предавания, които отразяват гледните точки на всички, както позитивните, така и критичните.

  • Никол каза:

    E-e-e-e, много яка Дара, бе…………………. Истинска, директна……… Мнооого ми хареса интервюто, браво!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!