Danny Levan скочи срещу предаването на Мегз

Поп певецът Danny Levan срази уеб предаването на дизайнерката Мегз –„Инста Куин“. В социалните мрежи той скочи срещу него, обвинявайки екипа, че е виновен за сълзите на участничките.

„Разбрах, че Мегз е направила някакво риалити в интернет и мнозина били възхитени от него. Пуснах си го да видя за какво става въпрос. Останах шокиран. Някакво малко момиче реве, но огромен плач и то познайте за какво… не й се получи селфито. И то цяло жури оценява селфитата колко са професионални, дали ще могат да продадат нож или вилица. Няма такава простотия, не мога да повярвам с какви неща тревожат децата в лятната им ваканция“, казва изпълнителят.

„Моля, ако може някой да ми обясни що е то “професионално селфи”… Аз мислех, че за да си професионален модел се очаква екип от професионалисти,,, осветители, фотографи, асистенти, beauty -department … Пародия на риалити шоуто на Тайра Банкс от едно време … Там поне получаваха реален договор с яко кеш. Че и Ангелите на Мегз… Някой май е фен на Виктория Сикрет“ – пише още Danny Levan .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!