Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour стартира ударно в Горна Оряховица - Signal.bg

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour стартира ударно в Горна Оряховица

Изпълнителите споделиха училищни спомени зад кулисите

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour стартира ударно в Горна Оряховица. 2 часа най-новите хитове и най-популярните български изпълнители забавляваха публиката в Горна Оряховица. Там днес бе даден старт на любимото музикално турне.

Криско, Михаела Маринова, Михаела Филева, СкандаУ, Тита, DARA, DJ Doncho, Балет Nova, Pavell & Venci Venc’ поздравиха всички по случай празника на града. Те споделиха училищни спомени зад кулисите по случай празника на славянската писменост и култура 24 май.

Какви ученици са били и кое е любимото им българско стихотворение?

Venci Venc’ изрецитира „Опълченците на Шипка“ и призна, че в училище е бил силен в математиката. Pavell от малък е увлечен от хуманитарните науки и даже сядал на първия чин, „за да прави впечатление“ на учителите. За разлика от Venci, който „пропускал скучните моменти“ на последния чин и изписал училището си с графити с послания за свобода.

На последния чин се е подвизавала и DARA, но пък се справяла много добре с всички предмети, особено с литературата. В родния си град Варна задължително присъствала на всички чествания за 24 май.

Михаела Филева се концентрирала в часовете по физика от първия чин, а литературните й предпочитания са за Атанас Далчев и любимото й стихотворение „Книгите“.

Михаела Маринова залягала над биологията, а сега в музикалната академия, където е студентка, любимият й предмет е режисурата. Тита пристигна директно от матура по английски за концерта. Само преди дни тя се яви и на задължителната по литература. СкандаУ продължават да демонстрират, че освен умения във футбола, литературата също им е на сърце. Доказателство за това е новият им хит „Чужди усмивки“.

Предпремиерно публиката чу DARA с новия си хит„Все на мен“ и Михаела Маринова с „Очи в очи”, които ще излязат съвсем скоро.

Следващата дата от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour е на 07 юни в Пловдив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!