AVIGEYA Voices и Цветелина Ликова с нов видеоклип / ВИЖ

„Лудо младо“ вече е в репертоара и на AVIGEYA Voices, реализирана с арфистката Цветелина Ликова.

Това е една от най-любимите български песни, сътворена по музика на Атанас Бояджиев и текст на поета Борис Гудев! Текстът е изключително красив, романтичен и вдъхновяващ. Припомня ни за чистотата, красотата и съзидателността на любовта между мъжа и жената. Един полъх от миналото, който ни провокира да поспрем и да помислим какви са взаимоотношенията между силния и нежния пол днес и как са се променили във времето.

Дали тази промяна е за добро?! Вдъхновяващата история и мелодия на песента „Лудо младо“ винаги е звучала в сърцата ни в комбинация с нежния и напомнящ ни за рая тембър на арфата.

Затова и AVIGEYA решават да поканят изключително талантливата Цветелина Ликова, която веднага откликва и създава този красив аранжимент. Интересното е, че всичко се е случило онлайн, тъй като и към момента Цветелина живее в Шотландия. Записите са реализирани благодарение на Иво Стефанов от„Intelligent Music Studio”, на когото момичетата от AVIGEYA отправят специални благодарности за цялата подкрепа и съдействие.

Единодушно решават да заснемат видеото към песента в приказната ботаническа градина „Борика“, създадена с много любов от Ясен Иванов. Какво по-подходящо място от това? За кадрите отново се доверяват на Деян Миленков.

AVIGEYA благодарят от сърце на всички замесени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!