ALMA е готова за нови предизвикателства

ALMA е едно от новите лица на българската музикална сцена. Младата надежда на Вирджиния Рекърдс направи впечатляващ дебют с безапелационния си хит „Perfect”, който покори меломаните както у нас, така и в чужбина.

Новият й сингъл  – “Don’t Know”, излезе през най-ваканционния сезон на годината и вече дава заявка, че ще затвърди успеха на певицата. Интересна е историята около създаването на песента и видеоклипа. Отново изпълнителката е автор на голяма част от музиката и текста, а до нея застава пак румънският продуцент Крис Тарчеа -Monoir, който я подкрепя от самото начало.

Признава, че се чувства малко нервна преди излизане на голямата сцена, тъй като все още няма опит. Първата й изява е в Пловдив по време на концерта от Coca-Cola Happy Energy Tour, а сега й предстои да пее и пред софийската публика, както и на фестивала в Сопот.

„Винаги съм готова да правя нови неща, да експериментирам. В момента имам много идеи, които ще реализирам“  – загатва тя.

За взаимоотношенията с майка си – Саня Армутлиева, която сега се явява и неин продуцент, казва: „Тя е много сериозна, когато говорим за музикалния бизнес, без значение, че съм й дъщеря. Винаги е много изискваща и сериозна. Винаги ми казва истината, ако нещо не й харесва. Така е и с всичките й артисти.. Но ние имаме различни отношения, когато става дума за музиката и, когото сме сами, вкъщи, на ваканция… Ако тя не вярваше в мен и не мислеше, че мога, нямаше да се занимава изобщо“.

Вижте какво още сподели ALMA в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова тук!

Реклама

1 коментар към “ALMA е готова за нови предизвикателства”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!