Alek Sandar с голямо парти и нова лятна изненада

Рожден ден отбелязва днес един от атрактивните изпълнители и автори на песни Alek Sandar, който ще посрещне в София приятели на голямо парти. Паралелно с това изпълнителят е подготвил и изненада за всички – нова лятна песен с много настроение, която се казва „Ти си най“.

Песента е на български език и е по текст на една от дуетните му партньорки Диона. Автор на музиката и аранжимента е самият Alek Sandar, а видеото е реализирано от екипа на „Director Zane“.

Клипът ще се завърти в 17.30 ч премиерно днес в канала на Facing The Sun в YouTube. В лентата Alek Sandar прави всичко възможно, за да покаже любовта си към красавица, която среща на емблематичния Venice Beach в Лос Анжелис. Снимани са едни от най-красивите залези в небето над Лос Анжелис, както и впечатляващи панорамни гледки към центъра на града.

Красавицата, която партнира на изпълнителя, е топ модел от Германия, работи в Лос Анжелис и певецътя ухажва. Последен модел ултра скъп спортен автомобил ще видят зрителите, както и много интересни кадри от квартала на богатите Бевърли Хилс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!