Айсел, която ще открие Евровизия, фенка на 100 Кила - Signal.bg

Айсел, която ще открие Евровизия, фенка на 100 Кила

Айсел  успя да отиде на участие на 100 Кила известен клуб

Айсел, представителката на Азербайджан, която ще открие първия полуфинал на Евровизия на 8 май в Лисабон, беше на двудневно посещение в България, за да представи песента „X My Heart“на българската публика.

Айсел имаше доста натоварена програма за краткото време на наша земя. Наред с гостуванията си в предавания, срещите с журналисти и официалните визити, тя успя да отиде на участие на 100 Кила известен клуб. Двамата се запознаха и размениха няколко думи.

Айсел, която е завършила консерватория със специалност пиано и в родината си изпълнява авторска джаз музика със собствена група, оцени творчеството на рапър номер 1 у нас.

„Харесвам всички стилове и смятам, че всеки има своето място и своята публика. В клуб като този няма как да се слуша класика. Тук 100 Кила е на мястото си и е много добър в това, което прави. Беше страхотна вечер, забравих за умората от пътуването и напрегнатото ежедневие преди конкурса и се отдадох на забавление няколко часа“, коментира Айсел.

Килата също не остана равнодушен към красавицата и беше категоричен, че ако някой ден стъпи в Баку, с удоволствие ще отиде да я слуша.

ПРОМО/DEEP ZONE FT. 100 KILA – ПАПИ, ПАПИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!