Agathangelos и Джулиана Гани с пробив в Гърция/ ВИДЕО

Новото попълнение в попфолка  – Agathangelos, който преди броени дни представи сингъла  “Kano to stavro mu” / “Кръстя се”, в колаборация с изкусителката Джулиана Гани, отбеляза пробив в гръцки медии.

Едни от най-големите сайтове за гръцка музика и гръцките таблоиди отразиха новото видео на изпълнителя. Коментарите на феновете от южната ни съседка пък също са доста положителни а почитателите на гръцката музика споделят, че са впечатлени от изпълнителя, неговите възможности и сценичната му партньорка – Джулиана Гани.

Песента е по музика и аранжимент на Йорданчо Василковски – Оцко, който освен композитор на песента е и продуцент на Agathangelos. Текстът е дело на самия изпълнител, а за видеореализацията Agathangelos и Джулиана Гани се довериха на HMM Team и Любомир Костов. Оператор на лентата е Иван Иванов.

Agathangelos не скри радостта си от положителните оценки за проекта, както у нас така и в чужбина и заяви в пост в социалните мрежи, че е амбициран да покаже на аудиторията още много нови песни, върху които вече работи.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!