42-ма от кастинга на „Пайнер“ на живо пред жури и фенове

Вторият кръг от “Кастинг 2019” на музикална компания “Пайнер”, който търси млади таланти, ще се проведе на 8 и 9 април в Харманли. Сред многобройните желаещи да сбъднат мечтата си за звездна кариера, допуснати до втория етап на конкурса са 42-ма .

Те ще получат шанс да пеят на живо пред публика в комплекс “Приказките” на 8 и 9 април. Началото на надпреварата е в 19.00 часа, а маломаните също могат да присъстват като публика в ресторанта на комплекса.

Младите таланти ще трябва да представят пред гостите две песни по избор от каталога на музикална компания “Пайнер” като наред с попфолк хитовете, може изпълнят и обичани народни песни.

Кандидатите ще бъдат оценявани от екип от професионалисти, сред които композитори, аранжори и представители на борда на директорите на “Пайнер” и телевизия “Планета”.

Част от попфолк звездите също ще бъдат там, за да дадат експертно мнение за представилите се. Най-талантливите ще могат да участват в третия кръг на кастинга, който включва прослушване в звукозаписното студио на музикалната компания в Димитровград.

Финалистите ще получат предложение за професионална кариера и договор с “Пайнер”.

1 коментар към “42-ма от кастинга на „Пайнер“ на живо пред жури и фенове”

  • Ж.Б. каза:

    Трябва много ,,яко сито,, , за да успеят да се отличат тези, които стават и са достойни да бъдат следващите звезди. Дай боже да се появят такива като Глория, Ивана, Преслава, Емилия, Анелия, Камелия, Нелина….,такива, които ще оставят следа, а не светулки еднодневки залагащи на пошлост и бездарност тръгващи с единствената цел да бъдат известни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!