„2019 нова магистрала“ с Теди Александрова и Илиян

Нов ударен дует се задава между Теди Александрова и Илиян. Вече се знае и заглавието на предстоящото парче.

“Машини мои, дойде моментът, в който ще отговоря на въпросите, които ежедневно ми задавате. Ето ни с Теди Александрова, записваме новата ни песен, която ще ви поднесем с голямо желание и любов. Както някои от вас вече знаят, нейното име ще бъде “2019 нова магистрала”. Песента е бърза, ритмична и ще ви качва “горе на тавана”. Готови ли сте…? Обичаме вииии“ – сподели певецът в социалната мрежа.

Това провокира и множество предположения кога ще е премиерата в ефира на телевизия “Планета“. Засега дуетните партньори не разкриват повече подробности, но от Планета ТВ съобщиха, че съвсем скоро ще бъде заснет видеоклип на песента.

След успеха на “Давай на DJ-я“ – лятната музикалната колаборация на Теди Александрова, Борис Дали и Илиян, меломаните вече са нетърпеливи за новия проект.

4 коментара към “„2019 нова магистрала“ с Теди Александрова и Илиян”

 • Анонимен каза:

  Браво и на двамат! Давайте същия дух пускай те още хитове? Много ми харесва! Да

 • Анонимен каза:

  Браво и на двамата! Давайте същия дух пускай те още хитове? Много ми харесва! Да

 • Анонимен каза:

  Искам да попитам Илиян и Теди Александрова да включат и Борис Дали в клипа и да пеят заедно?
  Да направят трио и тримата? Според мен ще стане хит на годината? Аз ще гласувам за тях тримата Борис Дали Илиян Теди Александрова?!?! Ще бъде номер едно на всички класации? Хиляда пъти ще гласувам за Борис Дали Илиян Теди Александрова?!?! На мен много ми харесва техните хитове песни триута?!?!

 • .... каза:

  тая грозна некадърница си крие годините, направила е 30 още началото на миналото десетилетие 2010,2011 което я прави някъде около 40 сега а не мечатните и 29, ама не иска да си признае че над 30 некадърната курва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!