20-годишният Денис Теофиков разкри ще се жени ли

Денис Теофиков е само на 20 години, но вече знае как да увлече аудиторията и да превърне мечтите си в реалност. Младият попфолк певец е категоричен, че никой, никога не трябва да спира да следва своите мечти.

“Мечтите градят човека и винаги могат да станат реалност, ако имаме тази воля“ – казва той.

Изпълнителят на „Пайнер“ е доста активен в социалните мрежи и наред с моменти от ежедневието си, споделя най-интересното около себе си с последователите си в онлайн разговор.

Тези дни той отговори на въпроси, относно какъв е шансът да направи песен на друг език, например на испански, да се изруси изцяло, да се раздели с перчема си или пък да си направи нови татуси.

Отговорите изненадаха феновете приятно. Денис Теофиков разкри, че вероятността да запее на чужд език е голяма, да пусне самостоятелна песен – също, както и да експериментира с рап парче.

Да се раздели с перчема си или да се изруси изцяло обаче е невъзможно, а малка е вероятността да прекрати заниманието си с музика или да се ожени на тази възраст.

 

Реклама

7 коментара към “20-годишният Денис Теофиков разкри ще се жени ли”

 • Т каза:

  Това момче е толкова ограничено и просто ,че ако не са екипа му той две думи не мобе да свърже в изречение

 • Анонимен каза:

  и много грозно при това на самочувствието до небето .. и на кое отгоре? кажете ми ? с един голям нос, и една стърчаща коса?

 • ... каза:

  Мен повече ме интересува дали ще пуска нова песен а ще се женили си е негова работа.

 • Анонимен каза:

  За Емрах и той ще е булката? Ще се спази ли традицията с нещо ново, нещо старо и нещо на заем? Новото ще е нов изкуствен к0р, старото ще е Гринго, а Галин ще е на заем.

 • Паркетен лъв каза:

  Не няма да се жени а ще се омъжва…. мазно газно турксо педерастче

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!