17-годишната дъщеря на Стенли част от новия му проект „Чужди тела“

Сенли и групата му правят концерт-промоция на новия албум

На 9 октомври е радио премиерата на новия сингъл на един от най-харизматичните български изпълнители – Станислав Сланев – Стенли. Сингълът е озаглавен „Чужди тела“ и вече е наличен във всички дигитални платформи за даунлоад и стрийминг.

Автор на музиката на песента е Благослав Анастасов – фронтмен на рок бандата „Hayes & Y“, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментът е дело на Благо, Стенли и музиканта Светлин Къслев. Въздействащият текст е написан от Любо Киров. С вокали се включва и един много специален гост за Стенли – 17-годишната му дъщеря Никол.

„Чужди тела“ е пилотен сингъл от предстоящия едноименен албум на Стенли, който ще излезе на 1 ноември, представен от Вирджиния Рекърдс на физически носител (CD) и в дигитална версия с медийната подкрепа на БГ радио. Албумът е първият студиен проект на музиканта от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен“ (2002).

Траковете в албума са записвани в продължение на година, като песните са реализирани в три различни държави – в студиа в София, Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Албумът включва 10 нови парчета, а музикантът събира звезден отбор от приятели – съмишленици за създаването на проекта.

Стенли и групата му ще представят „Чужди тела“ на живо в столичен клуб на 1 ноември. Билетите за концерта-промоция влизат в продажба от днес онлайн.

Освен песните от новия албум, по време на концерта той ще изпълни и някои от най-емблематичните си хитове, сред които „Обсебен“, „Пътят към храма“, „Стар парфюм“, „Поля от слънчогледи“ и други. Стенли ще излезе на сцената на Music Jam клуб в компанията на Димитър Ковачев – Фънки (бас китара), Станислав Вълчев – (китари) и Николай Николаев (барабани). По време на концерта ще се състои и видеопремиерата на сингъла „Чужди тела“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!