14 ТИР-а техника, невиждани ефекти и най-силните хитове на Наградите на БГ Радио

Пловдив посреща тази вечер най-обичаните, най-заслужилите, най-продуктивните изпълнители и любимите водещи на БГ Радио за грандиозна церемония в зала Колодрум по повод Наградите на БГ Радио.

14 ТИР-а техника, невиждани ефекти, най-силните хитове на годината и чисто нови песни в концерта Годишни музикални награди на БГ Радио 2019

Началният час на концерта е 20:00, а за първи път тази година Рафи няма да води сам – в ролята на домакин влиза и Поли Генова. Само месец след раждането на първото ѝ дете, Поли ще стъпи на сцената на Годишни Музикални Награди не само с изпълнение, но и като водеща на церемонията, която се провежда в европейската столица на културата 2019 – Пловдив.

Рафи също ще представи най-новата си песен, а на сцената с дебютен сингъл ще се качат и първите артисти в новосъздадения от Рафи лейбъл Yan Brothers Entertainment – Трио Trinity.

10-ата нова песен, чиято премиера ще се случи на сцената на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019, е новият сингъл на Ицо Хазарта. „Гладен“ е името на песента, която прозвуча за първи път в ефира на БГ Радио на 21 май в предаването “Любими песни за любими хора“. Хазарта се качва на сцената на най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио за първи път от 13 години.

Освен дългоочакваните победители в деветте категории, публиката ще види и 4Magic, Братя Аргирови, Графа, DARA, Jeremy?, Кирил Маричков, Криско, Любо Киров, Мария Илиева, Миро, Михаела Маринова, Михаела Филева, NDOE, Pavell & Venci Venc’, Поли Генова, Рафи, РУШИ, СкандаУ, TITA и още много любими БГ звезди.

Всички билети за церемонията се продадоха за по-малко от две седмици. Можете да станете част от емоциите на победителите и да видите и чуете бляскавите изпълнения от сцената на церемонията на 25 май от 22.15 ч. по Нова ТВ и в ефира на БГ Радио.

Ето как изглежда сцената на предстоящото събитие:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!