100 Кила: Имах го лошия ми начин на живот, но това ме направи много силен

Явор Янакиев – 100 Кила, се самоопределя като наполовина българин, наполовина ром, наполовина тюрк, наполовина египтянин, наполовина индианец, и добавя, че различията между хората ще изчезнат напълно в деня, в който дойдат извънземни.

В студиото на „Преди обед“ той представя първата си автобиографична книга. В нея рапърът разказва и за нещата, които предшестват момента, в който става 100 Кила, които никак не са били лесни.

„Имаше един период в живота ми, в който бях футболист на Спартак Варна. Там ми дадоха среда. Там имаше дисциплина, имах треньор, пред когото отговарях всеки ден, имах съотборници. Тази среда ми даде възможността да мога да се съобразя и да имам база за сравнение в човешките отношения“, сподели Явор Янакиев.

„Аз си сверявам часовника с щатските изпълнители“ – заявява той и е категоричен, че от българските рапъри няма какво да научи: „Това е сто процента. Пътят, който аз съм минал, със стъпалата, които съм изкачил, друг няма такъв. Няма нито един от рапърите в днешно време, който да каже: Ей, аз от социално слабо семейство стигнах до Rick Ross Maybach Music…. с номинация за Грамми“. Ако трябва да сме реалисти и да гледаме българските, няма такъв“.

„Имах го лошия ми начин на живот, нямах мангизи, никой не ми обръщаше внимание, преценяваха ме по външния ми вид и ми слагаха етикет, но това ме направи много силен, по-силен и от тези хора, които не са гладували като малки“ – откровен е хитмейкъра.

Вижте във видеото какво още разказа той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!