100 Кила донесе призова позиция на Милица

Вечерта на българските дуети в „Като две капки вода All Stars” взриви ефира на NOVA. Звездите, участващи в култовото шоу за имитации, имаха за партньори някои от най-големите имена на родната музикална сцена.

Милица откри вечерта със сериозното предизвикателство да се превъплъти в 100 Кила и Лора Караджова и да изпълни хитовото им парче „Цяла Нощ“.

„Най-големият проблем ще се окаже дрезгавостта на гласа на Килата. Много се страхувам от това. Той е един от най-енергичните рапъри“ – сподели преди изпълнението си тя.

Образът на култовия рапър й донесе първата победа в шоуто.

На Софи Маринова за втори път й се наложи да се включи в предаването от дома си, защото е под карантина. Тя изпя парчето на дует КариZма Yurudum. „Турският също е труден език, но Балканите по ми пасват“ – заяви певицата. „Софи много ти благодаря за това вълнение и за това емоционално изживяване“ – сподели Галя от дует КариZма.

Къци влезе в образа Любо Киров „Без теб“, като си партнира на сцената със Сантра. „Най-трудно ще ми бъде двугласното пеене. Като актьорско поведение нямам проблем да влизам в образите. Любо е като Васил Найденов като певец и е много труден образ“ – заяви той. „Песента беше много красива и с удоволствие я изпълних“ – подчерта Къци след умело пресъздадения образ.

Поли Генова се превърна в Графа, за да изпълни песента на Графа, Любо и Орлин – „Заедно“.

Азис се преобрази в близначките Алекс и Влади и изпя тяхната хитова песен „Нямаш право“. „Никой не е в състояние да ме накара да звуча по друг начин, от който усещам. Мечтая си да напиша подобна песен“ – не скри той.

Майсторски образ на Слави Трифонов показа Рафи, който изпя „Жива рана“ в дует с Годжи. „Неговият глас е много по-нисък от моя. Има и едно придихание, неприсъщо за моя глас. Трябва да имитирам човек, пълнил стадиони с музиката си. Това е едно от най-сериозните предизвикателства пред мен“ – не скри трудността на образа Рафи.

Михаела се преобрази сполучливо като Мария Илиева и си партнира с големия Васил Найденов в песента „Болката отляво“ „Сценичното присъствие е уникално. И трябва да съумея да я уловя. Леко се притеснявам. Самият контакт с Васил Найденов ме притеснява“ не скри тя.

Фики влезе в ролята на Братя Аргирови и изпълни парчето им „Пролетна умора“. „Ще ми бъде трудно да хвана техните мимики и движение. Ще се постарая да направя максималното. За мен е голяма чест“ – обясни попфолк певецът.

Следващата седмица Софи Маринова ще бъде Фреди Меркюри, а Поли Генова ще се върне към женските образи с Едит Пиаф. Азис ще изучи движенията на Шакира, а Къци ще бъде бунтарката Аврил Лавин. Фики ще запее едно от култовите парчета на Тина Търнър, а Рафи ще бъде екзотичната звезда Далер Мехли, Михаела Маринова ще покаже друга версия на Майли Сайръс, а Милица – Витас.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!