Хип-хоп кандидат за X Factor изненада Криско

Оригинален творчески подход, уникална хореография и музикални решения превърнаха вчерашния ден в един от най-колоритните моменти от прослушванията пред жури в X Factor.

Маги, Саня, Люси и Криско не останаха безразлични пред разнообразието от интересни кандидати, които не спряха да ги провокират и изненадват с нестандартни изпълнения.

Запомнящо се представяне поднесе кандидат от Хасково, който превърна изпълнението си в истинско вариететно шоу. Професионалният танцьор не само демонстрира сериозна хореография към избраната песен, но и успя за минути да се преобрази в характерната за Лейди Гага екстравагантна визия. В ролята на личен асистент в артистичното представяне влезе самата Алекс Раева. 

Авторското парче на хип-хоп кандидат пък получи от Криско определението „най-дългата рап песен”. Съдията искрено се заинтригува колко думи има в безкрайните рими, които неусетно запяха жури и публика. Сред богатата палитра от стилове се откроиха и ария от „Сватбата на Фигаро”, както и изпълнение от мюзикъла „Фантомът от операта”.

Дългоочакваният четвърти сезон на X Factor ще постави началото на музикалното приключение в ефира на Нова на 8 септември от 21.00 ч., когато феновете на шоуто ще имат възможност да проследят всяка стъпка от търсенето на нови таланти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.