Поп звезди журират „Музикална академия“

Журито на „Музикална академия“ няма да пълни зададени по формат роли, а ще провокира, изненадва и следва най-високи професионални стандарти, споделиха от амбициозната продукция. Музикалното риалити тръгва по TV7 през септември.
 
„Не сме търсили двама мъже и две жени или един строг, един благ, една критична и една чувствителна“ – обявиха продуцентите Иван и Андрей от „Междинна станция“ и подчертаха: „Най-важното, което ни интересуваше при хората, които поканихме, бе те да са перфекционисти с доказан опит и репутация“.
 
Изненадата сред членовете на журито е Георги Христов, който за първи път ще участва в риалити формат. За своите 30 години на сцената той не само пълни най-големите концертни зали в България, но е и безспорен професионалист, който не прави компромис с принципите си. Това ще разберат и участниците в шоуто.
 
В журито са още Фънки и Люси Дяковска, които вече сме гледали в такава роля. Те с нетърпение очакват отново да оценяват, този път на таланта и амбицията на цели три поколения български изпълнители.
 
Друга утвърдена звезда в журито, което ще отсече веднъж завинаги кой наистина може да пее, е Здравко от дует „Ритон“. Почитателите на музикалното семейство тепърва ще разберат дали и великолепната му половинка Катя ще бъде до него, както и подложена ли е на изпитание хармонията на дуета.
 
Най-новият музикален риалити формат ще стартира през септември по TV7. Уникалната продукция е вдъхновена и създадена специално за българските зрители, които заедно с журито ще преценят дали опитът е по-важен от таланта, сценичното представяне от изпълнението и кой наистина може да пее.
 
Три поколения български изпълнители – легендите на нашата сцена, звездите от днешния ден и младите амбиции, които искат тепърва да си спечелят признание и слава – ще влязат заедно в „Музикална академия“, за да докажат способностите си. Те ще се борят и за голямата награда от 100 000 лв

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.