„Пайнер“ атакува с нови горещи хитове

“Пайнер хит сезони – пролет 2021” е най-новата компилация на “Пайнер”, която ще намерите на музикалния пазар. Имената на изпълнителите предвещават и големия хитов потенциал на заглавията в новата мелодична колекция.

21 от най-актуалните имена в каталога на музикалната компания представят 18 нови заглавия, създадени през последните седмици.

Хитови заглавия традиционно дават старта на новия музикален сезон. В пролетната компилация са намерили място новите проекти на водещи изпълнители като Преслава, Анелия, Джена, Емануела, Галин, Джулия, Фики, Теди Александрова.

Новаторството е другата страна на “Пайнер хит сезони – пролет 2021”. Свежи музикални идеи са заложили и новите имена на компанията – Ариа, Емрах, Малката, Радко, Денис Теофиков, Биляниш, Антонио, Айви.

За трима от младите певци това са заглавията, с които дебютират като изпълнители на “Пайнер” – Биляниш с “Няма те, няма”, Айви с “Къде е купона” и Антонио с “Идвам да те взема”.

Мъжкото присъствие в албума е достойно защитено от Галин, Александър Робов, Радко, братята Фики и Емрах, Денис Теофиков, Антонио, Кирил, които представят новите си песни.

Песента “Обичам те” е дует на Теди Александрова и Емрах, а още три песни са колаборации от по двама изпълнители – “Страх” на Кирил и Ивета, “Идвам да те взема” на Антонио и Таня Маринова, “Аномалия” на Малката и Александър Робов.

Прави впечатление и силния творчески импулс на изпълнителите. Четири от текстовете са написани от певици – два от Теди Александрова и по един от Ариа и Биляниш. Осем от мелодиите също са вдъхновение на самите изпълнители – Теди Александрова, Емрах, Ариа, Галин, Радко, Биляниш, Антонио, Кирил и Ави Бенеди.

“Пайнер хит сезони – пролет 2021″ със сигурност ще държи в настроение меломаните до новата порция хитове през летния сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.