Ново амплоа: Роксана става кабаретна актриса

Роксана стартира 2014-та с нови песни, много пътувания зад граница и съвсем нови начинания, различни от певческата й кариера. Изпълнителката разказва в „Автограф“, че подготвя три нови песни, от които две самостоятелни и един дует.

Най-скоро планира да се появи дуетното предложение, което ще запише с колега от „Пайнер“, чието име засега остава в тайна, но е ясно, че това е изпълнител, когото хората обичат. Песента се очаква да се появи в началото на февруари, а на церемонията по случай раздаването на Годишните награди на „Планета“ ще бъде представена и на голяма сцена.

Две нови парчета на композитора Даниел Ганев предстои да бъдат реализирани. „Аз съм много щастлива от този факт, защото това е човек, който има усет с кого и как да работи. Много харесвам труда му и съм убедена, че той ще направи песни, които ще се харесват три пъти повече от досегашните ми“ – споделя певицата.

Тази година за Роксана се очертава да бъде наситена с безброй концерти зад граница. Предстоят участия в Германия, Франция, Холандия и отново Белгия и то в рамките на месец. Изпълнителката издава новината, че е получила покана да участва във френски филм, от който една част ще бъде сниман в България, а другата във Франция.

„Ролята, която ми е отредена, е на кабаретна певица. Първоначално нямаше да има реплики за моята роля, но сега режисьорът е променил нещата. Не знам какво е открил у мен, но в крайна сметка ще имам и думички. Режисьорът на филма е избрал две от моите песни – „Няма слабо” и „До последен дъх”, които ще звучат през целия филм.  Интересното е, че когато аз пея една от песните, главните герои ще се влюбят на нея. Снимките започват на 10 февруари и се надявам да се справя и да се представя добре“ – разказва тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.