Людмил Иларионов – Люси влиза във VIP Brother 2015

Тази вечер точно в 20.00 ч. 16 популярни и 100% напудрени личности ще прекрачат прага на Къщата на VIP Brother. Покоите на Големият брат са придобили съвсем нов облик за по-малко от 48 часа. В официалния фейсбук на риалитито вече разкриват кои звезди ще прекрачат прага на Къщата довечера.

Той е режисьор на най -известните клипове у нас. Той се е отказал от режисирането на десетина клипа и грандиозен концерт, за да влезе в най – известната къща в България. Той е Люси Иларионов.

Тази година Къщата ще бъде по-музикална отвсякога. Изпълнители от различни жанрове и поколения ще се съберат под един покрив, но не за да извиват гласове, а за да живеят заедно и да делят всичко като едно голямо семейство.

Освен музикално в най-известната Къща ще бъде и много горещо. Дами, красили кориците на Playboy неведнъж, красиви, сексапилни и предизвикателни, ще покажат на зрителите другото лице на моделите – естествено и непринудено. Артистичната част също ще заеме своето почетно място, наравно с представители на спортната и журналистическата гилдия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.