Криско: Аз ще бъда първият рапър, който ще напълни зала 1 на НДК

Криско планира голям концерт в зала 1 на Националния дворец на културата с изцяло жива музика и разнообразни сценографии.

„Аз ще бъда първият рапър, който ще напълни зала 1 на НДК“ – това заяви скандалният изпълнител и бийтмейкър пред камерата на BG Music Channel.

Криско се завърна обратно на снимачната площадка на видеоклипа на парчето „Хората говорят“, заснет в офиса на BG Music Channel, за да даде първото си интервю пред телевизията. Заедно с репортера Лазар Вълчев си поговориха за най-новата му песен „Било к‘вот‘ било“, хейтърите и СЕМ.

„Било к‘вот‘ било“ събра повече от 2 милиона гледания в You Tube и е естественото продължение на „Видимо доволни“: „Идва нова година, било к‘вот‘ било със старата, било к‘вот било досега, ново начало за всички!“.

Рапърът заяви, че хорското мнение не го вълнува и не обръща внимание на хейтърите: „В България като правиш нещо, няма как да не ти се дразнят някакви хора. Хейтът идва от хора, които се занимават със същото нещо като теб“. Въпреки това Криско има свой фаворит сред колегите си – любимият му БГ рапър е Ицо Хазарта от ЪпсурТ.

Криско не е негативен и към Съвета за електронни медии, който обяви текстът на музикалното произведение като „неблагоприятно или създава опасност от увреждане на физическото, психическото, нравственото и/или социалното развитие на децата“ и заяви, че създалата се ситуация не е нещо повече от „медиен балон“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.