Ясни са четиримата финалисти в 10-и сезон на „Като две капки вода“

Станаха ясни четиримата финалисти в юбилейния десети сезон на „Като две капки вода“, в който зрителите  проследиха 12 предавания и общо 120 имитации.

До последно битката за финала беше изключително оспорвана, но резултатите са категорични – за първото място в предаването на NOVA ще се борят Краси Радков, Александър Сано, Дарин Ангелов и Крисия.

Специален гост в журито на най-доброто шоу за имитации в понеделник вечер беше футболната легенда Христо Стоичков, който заедно с Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки за последно за този сезон оцени звездните участници.

На полуфинала победата за първи път грабна временният водач в класирането досега – Александър Сано. Актьорът отново показа блестящите си актьорски и вокални умения като Дейв Геън от великите Depeche Mode и събра най-много точки от зрители, жури и ментори.

„Ти се справи изключително добре“, поздрави го Фънки, след като Сано получи бурни аплодисменти за изпълнението на „Never Let Me Down Again”.

Следващият понеделник (16-и май) от 20:00 часа по NOVA е големият финал на десетия сезон на „Като две капки вода“, когато за голямата награда ще се борят четиримата най-добри имитатори – Краси Радков, Александър Сано, Дарин Ангелов и Крисия.

Александър Сано отвя конкуренцията в „Капките“/ ВИДЕО

Всеки от тях има възможност сам да избере образа си за финала.

Изборът на Александър Сано е великият Васил Найденов, Краси Радков ще имитира легендарния Емил Димитров, Дарин Ангелов ще бъде Влатко Стефановски, а Крисия ще заложи на Александра Бърк.

Останалите шест звездни участници ще изпълнят три запомнящи се дуета.

2 thoughts on “Ясни са четиримата финалисти в 10-и сезон на „Като две капки вода“”

  • Анонимен каза:

    Румъния, Сърбия, Македония, Гърция и България са заедно и трябва да са заедно. Румънци, сърби, македонци, гърци и българи да си помагат, сътрудничат и разбират.

  • Анонимен каза:

    Град Плевен, община Плевен, област Плевен пийте кафе, какао, канела

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.