Ясни са първите сигурни четвъртфиналисти в „Гласът на България“

Първите сигурни четвърт финалисти в „Гласът на България“ са Никола Здравков, трио „Тринити“, Никола Чочев, Оливия Николова, Симеон Желязков, Мария Пашалийска, Виктория Динкова и Анастасия Белявская

Ясни са първите сигурни четвърт финалисти в „Гласът на България“. След оспорвано и емоционално състезание между четирима участници от всеки от четирите отбора, победителите в първите супер битки вече се подготвят за концертите на живо, които започват на 20 май.

Момичетата от „Тринити“ ще останат в историята на „Гласът на България“ като първото трио, което ще пее на живо на четвъртфинал в шоуто. Изпълнителките пребориха конкуренцията на първите супер битки. Те изпяха песента на Михаела Филева и Дивна – „Забранен достъп“. Изборът им особено много зарадва Графа. Той е продуцент на певиците и неведнъж е казвал, че пеенето на български език е голямо предизвикателство.

От своя отбор Камелия реши да изпрати на финалните концерти на живо Никола Чочев и Оливия Николова. Младата изпълнителка е недостижима за конкурентите си на супер битките. Певицата получи похвали за изпълнението си. Цялото жури беше единодушно, че тя е била най-добрата в отбора на Камелия.

Изключително сериозна бе конкуренцията и в отбора на Графа. Талантливата Мария Пашалийска успя да изненада всички с уникална интерпретация на класиката на Емил Димитров „Нашият сигнал“. Тя представи песента по свой оригинален начин. Така не остави у никого съмнението, че заслужава да продължи към чевъртфиналите на шоуто. Графа без колебание взе и Симеон Желязков. Той избра да се представи с парчето „Fragile“ на Стинг, което разплака неговия треньор, връщайки го към скъпи семейни спомени.

Със силни емоции завърши и представянето на участниците от отбора на Поли Генова. Тя не успя да сдържа сълзите си по време и след представянето на Виктория Динкова. Варненката направи разтърсващо изпълнение на баладата „Creep“ на Radiohead, с което успя да просълзи и Иван Лечев. Освен Виктория, Поли избра и рускинята Анастасия Белявская.

За останалите 16 участници битката за сцената на шоуто по време на живите концерти продължава идната неделя. Тогава Поли Генова, Камелия, Графа и Иван Лечев ще трябва да се сбогуват с по двама участници от отборите си на крачка от финалите. Други двама пък трябва да изпратят в надпреварата за титлата „глас на България 2018“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!