Янко Неделчев: Утвърдих се като певец на ЦСКА

Янко Неделчев представи новия си самостоятелен албум “Добре дошли, скъпи гости”, който е шести в дискографията му. Певецът разказва за песните, които е включил в проектА и за приема, който те получават по време на неговите музикални изяви.

“Аз винаги съм се стремял публиката да слуша разнообразни песни – и в ритмично, и в тематично отношение, но тук преобладават повече песните и текстовете за любовта. Мисля, че се получи един хубав албум, а виждам, че мелодиите се приемат много добре от публиката, особено бързите, които са предназначени за хора, те са най-предпочитаните“ – казва той пред “Планета“.

Тази пролет ще заснеме видеоклипове на по-голяма част от заглавията, а вече е избрал и локации за реализацията им – Копривщица, Банско и Разлог. Има особено пристрастие към този сезон и празниците, които предстоят, а през 2019 го очакват и хубави лични събития.

“Обичам този период от годината и по това време имам много участия. Това чувство е изключително приятно и ме зарежда с нови сили и вдъхновение. Също така, с моята съпруга ще отбележим юбилей – 20 години от сватбата ни. Синът ни ще бъде абитуриент и всички се готвим да направим един хубав семеен празник. Въобще имаме много поводи за празненство тази година“ – издава обичаният певец.

Янко Неделчев е откровен и за още едно свое увлечение, което му носи много емоция.

“Голям фен съм на ЦСКА, даже имах две участия на последните финали на ЦСКА за Купата на България. Единият беше със Славия, който спечелихме с 1:0, след това пред 35 000 зрители на стадион “Васил Левски” през 2016 година. Там взехме ценния трофей и се утвърдих като певец на ЦСКА, много от феновете вече ме познават, като отида на стадиона. Чувството е много приятно. Но още по-уникално беше, да пееш пред 35 000 човека и твоят отбор да победи. Неописуема радост е!“ – казва той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!