Янко Неделчев: Благодарение на Милко Калайджиев съм в „Пайнер“

Янко Неделчев е едно от знаковите имена във фолклорния каталог на „Пайнер“. Певецът гостува в „Открит микрофон“ на Signal.bg и разказва пред водещата Емилия Стоянова за своя творчески път, който изпълва вече две десетилетия.

Изпълнителят  чества 20 години на музикалната сцена с три големи концерта, като два от тях вече са реализирани. Финалният концерт, посветен на 20-годишния творчески юбилей на обичания фолклорен изпълнител, ще бъде на 11 октомври в град Разлог на Централния площад от 18 часа. Участие в него ще вземат още Славка Калчева, Мария и Магдалена Филатови и Христо Косашки.

Янко Неделчев прави своята откровена равносметка за изминалите години и признава, че най-голямото предизвикателство е да спечелиш признанието на публиката. Певецът си спомня с носталгия за първата конкурсна сцена и голямата награда от  Пирин Фолк, откъдето тръгва и творческият му път.

Вече 11 години той е част от най-голямата музикална компания и е категоричен, че това е оказало изключително голямо влияние върху развитието му като изпълнител.

Вижте в „Открит микрофон“ какво си спомня Янко Неделчев за първите изяви пред публиката, за фестивалната сцена, по какъв начин Севдалина Спасова дава старт на музикалната му кариера. Ще разберете още как запознанството на Янко с Милко Калайджиев проправя пътя му в „Пайнер“ и какво се случва при първата среща с шефа на голямата компания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!