Яница нагорещи мрежата с нова фотосесия/ ВИЖ

Яница нагорещи мрежата с нова фотосесия. На снимките певицата е по бански край басейна и позира като професионален модел.

Екстравагантната шапка с безкрайна периферия е позната на нейните почитатели от най-новия й видеоклип “Имаш да ми даваш”, който само преди седмица направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial.

Промо / Яница – Имаш да ми даваш

Хитовата изпълнителка на „Пайнер“ не изневери на традицията и по време на снимките на новото си видео позира и пред обектива на фотографа Георги Малев.

Певицата е щастлива, че по време на клубните й участия публиката вече пее заедно с нея “Имаш да ми даваш” и по всичко изглежда, че новото й парче е един от хитовете на Лято 2020.

Тази седмица сингълът ще има лайв премиери в Приморско и Варна, защото Яница има клубни участия там в четвъртък и петък.

4 коментара към “Яница нагорещи мрежата с нова фотосесия/ ВИЖ”

  • О-о каза:

    Тая па не спря да се чекне :))) Га ли че друго може :)))) Яница, певица от 20 години в Империята, известна с порно видеоклиповете си и две-три сезонни хитчета от Оцко Боцко. Гордост на родителката си, която е детска учителка :)) Сигурно бащите на децата тайно…… се утешават с видеата на 38-годишната русенлийка 😀 О-о 😀

  • Албена Вулева каза:

    Защо Ягица на едната снимка е обула чорапи върху токчета ? И какви са тези герлянди? По- скоро можем да кажем, че е отвратила мрежата. Никой не изпитва горещи чувства при нечие видимо безвкусие.

  • Не ми харесва каза:

    Някога беше красиво момиче, но и тя се обезобрази. Песните й също бяха хубави едно време, но не беше така популярна затова рязко смени и стила, и визията и сега само се разголва и чекне. Отдавна не я следя, защото за мен това не е певица, заслужаваща уважение и внимание от публиката, която цени стойностните неща. Тя такива не предлага от години. Нека си я слушат тийнейджърите. Нали към тази аудитория се целят всички днес и затова загубиха огромна част от почитателите, които имаше този жанр преди 10 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!