Яница: За мен кариерата е всичко

Яница разкрива какви са мечтите й

Яница е едно от имената на музикална компания “Пайнер“, които работят упорито и всеотдайно вече 15 години. Тя успява да радва публиката с хитови проекти.

“Кариерата ми дава всичко от което имам нужда – да се зареждам, да съм щастлива, да се чувствам обичана, желана. За мен кариерата е всичко“, признава певицата в своето блиц интервю за телевизия “Планета“.

Наред с горещите попфолк заглавия, в своя репертоар Яница залага и на българския фолклор, към който не крие пристрастията си.

“Фолклорът е нещо, което е много важно за моя живот, за това, което чувствам и изразявам като емоция. Той има много специално място в моето сърце“, казва изпълнителката.

Тя разказва и за своята първа изява на голяма сцена. Спомня си, че е била на 3-4 годишна възраст. За първи път Яница показва своя талант пред публика в курортен комплекс във Вършец.

От там нататък я чакат много години отдадени на музиката. Но има още едно нещо, благодарение на което певицата успява да върви напред.

“Любовта. Тя ми дава сили да съм много амбициозна, много нахъсана в работата си, а когато обичам и съм обичана, и в професионален план съм много щастлива и успешна“, не крие Яница.

Като всеки един човек и тя има своите мечти. За тях казва, че не са кой знае колко големи, въпреки известната поговорка, че човек е голям, колкото са големи мечтите му.

“Аз мечтая за един по-хубав и мирен свят“, заявява тя категорично.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!