Юнона подава ръка на нов талант в „Пайнер“

Юнона зарадва феновете си с дългоочаквания от тях нов проект “В друг живот”. Сингълът е със специалното участие на едно от новите имена в “Пайнер” – Кирил Атанасов.

Той е автор на музиката и текста на парчето, а аранжиментът е дело на Мартин Биолчев. Песента бе поднесена и с ефектно видео, реализирано от екипа на режисьора Людмил Иларионов – Люси. Кадрите са заснети в студио и следват изчистена визуална линия.

$Благодаря на целия екип, работил по създаването на този проект! Надявам се песента да ви хареса! True story… по идея за текст и музика на Кирил Атанасов. Понеже е истинска чужда история, не пожелах да я променя, защото знам, че всяко хубаво нещо се ражда от истинско чувство. Благодаря ти, Кирил, за подарената идея и затова че ми повярва, че ще я изпея красиво! Благодаря на Люси Иларионов и целия екип по заснемането! Благодаря на екипа, погрижил се за безупречната ми визия!“ – сподели певицата.

Меломаните на свой ред поздравяват Юнона за това, че подава ръка на млад талант.

“Браво на Юнона, че дава шанс на млади хора да се изявят. Музиката и текстът са доста професионално направени за дебютант!“, “Красива и много приятна песен за слушане. Поздравления за добрия проект!”, “Юнона е страхотна певица, артист и има невероятен тембър!“, “Хубава песен, талант и стил. Успех, Юнона и Кирил!“ – са някои от първите коментари.

ВИЖ /  В друг живот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!