Юнона за взаимоотношенията си с новия певец на „Пайнер“

Юнона разказва за създаването на най-новата си песен “В друг живот“, подарък на изпълнителката от едно от новите имена на музикална компания “Пайнер“ – Кирил Атанасов, който също се включва в парчето.

“С Кирил записах друга песен преди това, една балада. Трябваше нея да реализираме първоначално, но впоследствие, след като стана ясно, че той сключва договор с музикална компания “Пайнер“, избра първо да представи своя самостоятелна песен. Докато записвахме баладата, той ми каза: “Знаеш ли, мисля че една от моите песни ще ти пасне и много добре ще я изпееш“. Тогава, маркирайки просто я изпях и сега наскоро в една от вечерите, в които си говорехме с Кирил, се сетих за тази песен и за този работен запис, прослушах го и си казах: “Има нещо в тази песен, може би трябва да я запиша“. И на следващата седмица тя стана факт. А тази неговата част, в която той се включва, я е доизмислил и добавил по-късно. Пусна ми и този вариант с неговото пеене, който ми хареса и така решихме да направим съвместен проект.“ – споделя тя в “Автограф“.

Юнона и Кирил се познават от преди това. Негова голяма мечта е било да бъде част от “Пайнер“. За него певицата казва, че е много талантливо момче. Давал й песни, които са негово дело като мелодия и текст, пее и  композира доста добре.

“А на мен отдавна ми се пееше някаква по-мелодична песен. Даже докато записвахме, аз наистина усещах много тази песен. Прекалено много емоция вложих в нея. От доста време насам не ми се беше случвало така да изживея текста, да изживея и снимките. Отдавна ми се пееше нещо подобно като “В друг живот“. Общо взето, живях в самата музика и песен, и я изпях с истинско удоволствие и лекота. Понеже ми се наложиха снимки на два клипа в два последователни дни, видях каква е разликата, когато чувстваш песента. Движенията идват от само себе си, самата емоция те завладява. Всичко минава по-леко.” – обяснява изпълнителката.

“Докато другата песен е малко по-модерна. Аз харесвам модерната музика, харесвам всичко модерно, което се случва, но някак си не мога да го усетя така, както тези с по-мелодичното звучене, което всъщност сега толкова много се търси и липсва на хората. Надявам се да се върне. Ето там е моята сила“, казва още Юнона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!