Юнона записа нова песен

Въпреки че е съсредоточила до голяма степен времето си върху своето образование, Юнона признава, че не е изоставила и кариерата си.

“Ни най-малко не съм оставила своята кариера на заден план. Напротив, преди час излязох от звукозаписното студио. Отново работихме доста дълго време около текста и аранжимента на песента, но и аз, и композиторът Николай Пашев, обещаваме, че ще стане много добре. Надявам се скоро“ – споделя певицата пред “Звездно“.

Сияеща и много усмихната тя разкрива, че е заредена с много положителна енергия и се чувства вълшебно в навечерието на своя рожден ден. Празничните емоции за нея започват още от 14 февруари, когато се отбелязва празника на любовта и завършват чак в края на март, защото по думите й в тези дни има особена магия, която може да се сравни единствено с коледната.

Засега няма планове за това как ще празнува своя празник. Определя се като голям патриот и признава, че е опитвала да живее в чужбина, но в душата си и е открила, че тук е нейното място.

“В дъното на душата си аз съм голям патриот. И винаги, когато съм се опитвала да избягам от държавата, тя много ми е липсвала. Не успях да издържа на това да остана някъде другаде и да забравя Родината си. И съм си казала, че камъкът тежи там, където е на мястото си. Един човек, когато е успешен някъде навън, той е успешен навсякъде, може да бъде успешен и тук. Затова избрах да остана в България“ – разкрива Юнона пред водещата Петя Костуркова.

В предаването изпълнителката споделя още за вълнуващите събития в личен план, за юбилея на своята баба, който са отпразнували наскоро и с много чувство разказва за музикалната история на своята фамилия, в която тя е четвърто поколение певица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!