Юнона в Тайланд с най-специалния за нея човек

Юнона се отдаде на екзотика и релакс като избра за ваканцията си Тайланд. Певицата е придружена от дъщеря си Глория, която на 17 ноември празнува и рождения си ден. Именитата й майка я зарадва с вълнуващо преживяване, което дълго ще помни.

Двете дами споделиха мигове от пътешествието си в социалните мрежи, а кадрите определено събудиха интерес. В част от тях виждаме звездата на “Пайнер“ сред емблематични за страната забележителности, сред които Кралския дворец в Банкок. Този впечатляващ комплекс, който е бил официалната резиденция на кралете на Сиам от 1782 г. до 1932 г., се състои от повече от 100 сгради, разположени върху огромна площ.

Островите Пукет и Пи Пи бяха следваща спирка в този екзотичен тур, като феновете се насладиха на красиви снимки и от там. Какво още предстои за Юнона и дъщеря й, ще научим от профилите на певицата в Instagram и Facebook.

Изминалата година бе изпълнена с много нови проекти за певицата. Звездата на телевизия “Планета“ зарадва меломаните с три песни и видеоклипове към тях – “В друг живот“ ft. Кирил Атанасов, “Колко пъти“ ft. Борис Дали и най-новата самостоятелна мелодия “Само“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!