Юнона взе съдбоносни решения

Юнона, която посвети 2020-а на подготовката и реализацията на новия си албум,  успя да заснеме през ноември видеоклипове на новите 6 мелодии. Тя се довери на режисьора Радослав Георгиев, с когото снимаха в Копривщица.

Заглавната песен от предстоящия албум – “Празник“, се прие изключително добре от публиката.

“Надявам се на същата любов да се радват и останалите песни. Вчера беше и втората премиера на песента “Елено, моме хубава”. По съвет от мои приятелки избрах това да е Андреевден – 30 ноември, който тази година обединява пълнолуние и лунно затъмнение, според астролозите се счита за доста силен и съдбоносен за бъдещето на всички ни“ – разказва тя пред „Планета“.

“Елено, моме хубава” е предложение, което изпълнителката отправя както за ценителите на фолклора, така и по-специално за почитателите на тракийските мелодии и ръченицата.

Юнона с изненадващ проект / ВИЖ

Певицата се е постарала да включи в албума песни от всички фолклорни области, единствената, която отсъства като музикално предложение е родопската.

“Празник”, освен за всички, беше и моето по-специално послание към хората от Северозападна България, които много обичат да играят чичово хоро. Аз лично не мога да определя любимата си песен от новите… Чувствам всяка от тях много ценна и любима. Дори редувайки ги по слушане, всяка следваща ми се струва все по-хубава. До края на годината, ако всичко е наред, планувам да направя още 2 премиери. Но тази година се уверих, че трябва да се мисли глобално, а да се действа локално. Така и с бъдещите ми планове ще действам, мисля ги в дългосрочен план, но всичко определям за близкото бъдеще. Определям изминаващата 2020 година, като година на интензивни, изненадващи обрати, но в крайна сметка дори и в лошото откривам хубавото, и като такава намирам чар и в нея“ – споделя още тя.

Юнона вярва, че ще започне новата година с още нови видеа, както и че няма да е далеч момента, в който ще може да представи новите си песни на живо пред публика.

Реклама

1 коментар към “Юнона взе съдбоносни решения”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!