Шофьорът и охранител на Денис Теофиков с разтърсващи признания

Шофьорът на Денис Теофиков разказа своята гледна точка за живота на младия талант и трудностите, съпътстващи тийн идола по пътя към голямата слава.

В интервю за You Tube канала Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ  първото си интервю дава един от най-близките хора на изпълнителя и човек, с когото е споделил неща, които с друг не е – неговият шофьор и охранител Мартин.

Той казва своята истина за живота, славата и смъртта на звездата Денис Теофиков. Имало ли е мръсни игри на продуценти, мениджъри, диджей и задкулисие зад момчето, чиито клипове са гледани милиони пъти? Кои са Николай Пашев /продуцент/ и Цеци лудата глава – DJ и как са се държали с момчето.

Продуцентът Николай Пашев: Трябва да кажа моята истина за Денис Теофиков

Мартин разказва лични моменти на смях, сълзи, катастрофи, коментира и най-големите спекули за депресия, секта, наркотици. Както и различни конспирации, слухове и факти около преждевременната кончина на безспорния талант.

„Денис ми плащаше от неговите участия. Беше уникално момче. Истински добър. Много го беше страх някой да не го измести, някоя по-голяма звезда. Пример – пътуваме към участие и той звъни в дискотеката да пита има ли интерес, кои ще пеят още.. Бяха го глобили заради това, че е звънял“ – разказва шофьорът на певеца.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!