Шоу от най-висока класа показа Цветелина Янева в концерта на „Планета“

Цветелина Янева за пореден път показа класа и шоу на високо ниво. Ефектна сценография и декори съпровождаха изпълнението на хитовете “Болка моя” и “Ангелът”, с които фолк звездата излезе на сцената на „Колодрума“ в своя роден град по повод годишния концерт на телевизия “Планета”.

Певицата отново бе безупречна и стилна както в музикално, така и във визуално отношение.

Съвсем заслужено звездата на „Пайнер“ получи огромно количество комплименти и бурни аплодисменти от страна на публиката.

Реклама

5 коментара към “Шоу от най-висока класа показа Цветелина Янева в концерта на „Планета“”

 • Мишо каза:

  Мръсен боклук скапан. Всички от рода ви проклет да изсъхнете дано. Не навиждаме ви и ви мразим. Никой не се впечатлява от скъпите ти дрехи и скапаните ти песни, защото всичко в главата ти е изкривено, гнусен олигарси cum dumpster. Заради тебе не излязоха любимите ни звезди на концерта, за да блеснеш мама ти алчна.

 • Барбарона каза:

  Изрод мръсен. Каква класа показваш с парите на народа. Като се прибереш вкъщи нали си лягаш при свинята. Ти си най-долния парцал от всички курви.

 • Албена В. каза:

  Кичозната , грозна и уродлива Пеевска отново е събрала “ всенародната любов“. Как може бе женице проста, виждаш, че всички те мразят- скрий се!

 • Ирина каза:

  Боклук некадърен, кога ще разбереш че не си харесвана да натрапвана си но нищо повече. Долна пачавра срам за семейството си изчезни завинаги мършо

 • АААААА каза:

  ЦВЕТИ СУПЕР СИ И БЕШЕ СУПЕР ЗА РАЗЛИКА ОТ НЯКОЙ ДРУГИ СИ СЕ ДОКАЗАЛА В БРАНША И С ГЛАСОВИ ДАННИ , И С ХИТОВЕ ! класа стил ,глас и хубави песни с различни клипове и шоу на концертната сцена Браво ! А за някой от новите имена където те плюят ще им кажа първо да излязат от кенефите да си изтрият устичкките и тогава да претендират че са някой .Пловдив не е толкова голям и като си минала всеки втори ,то всеки трети те знае каква певица си .. и да плюеш пред бизнесмени певица която се е доказала не върви Обичам те

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!