Шабан Шаулич със специално обръщение към българската публика

Кралят на сръбската музика Шабан Шаулич, който ще зарадва всички свои фенове у нас с грандиозен прощален концерт на 21 декември в зала „Арена Армеец“, лично пожела да отправи емоционален поздрав към родната публика. В специално видео певецът се обърна към българските фенове с покана да се забавляват и пеят заедно на забележителното шоу в София.

„Очаквам ви в Арена Армеец София. Зная, че обичате моите песни и ще ги чуете на 21 декември. Както се казва, ще пеем и ще се забавляваме. Обичам ви! Ваш Шабан Шаулич.“

След големия фурор на грандиозния концерт, който наскоро Шабан изнесе в Stark Arena в Белград , Кралят на сръбската музика сподели, че в момента цялото му внимание е насочено към предстоящото представление у нас. Звездата ще излезе на сцената в акомпанимента на сръбския виртуоз Борко Радивоевич и неговият оркестър, което несъмнено ще взриви родната публика.

За прощалната си среща с българската публика Шабан е подготвил невероятно шоу с всички свои най-големи и популярни хитове като: Dođi da ostarimo zajedno, Dva galeba bela, Uvenuće narcis beli, Kraljice moga srca, Žal, Još ovu noć, Sadravaniи много други.
„Наистина съм много щастлив, че отново ще пея пред българска публика. Нямам търпение и ви обещавам една запомнящата се вечер и едно наистина емоционално шоу“, признава Шабан.

Концертът на Шабан Шаулич ще бъде на 21 декември в зала „Арена Армеец“, София. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Ticketportal. Цена на билетите: от 20 до 40 лева.

3 коментара към “Шабан Шаулич със специално обръщение към българската публика”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!