ЧУЙ „Кървави сълзи“ на Красен

Красен е новото попълнение в редиците на музикална компания „Real Enterprises„. Истинското име на 21-годишният благоевградчанин е Красимир Логодашки. Продуцентът му Николай Първанов – Китаеца реши, че баладата „Кървави сълзи“ е най-подходяща за дебюта на ангелогласния изпълнител.

Красен има интересна биография. От ранна детска възраст родителите му забелязали, че обича да слуша музика, а в същото време умеел и да пее чудесно. „С течение на времето се чудех дали мога да пея правилно или просто си внушавам“ – разказва самият той.

Бил четвъртокласник, когато се записал да тренира спортни танци. Заради контузия обаче прекъснал. На 13-14 годишна възраст направил първата си по-сериозна музикална изява на събор в едно село край Благоевград. Един ден баба му, от която наследил певческите си заложби, го срещнала с една добра пианистка. Тя го научила да свири и го запознала с учителка по пеене. Новото попълнение на „Real Enterprises“ изучавал тънкостите на поп и джаз пеенето 2 години, а след това кандидатствал в ЮЗУ. Приели го с актьорско майсторство, танци и пеене. В момента Красен е втори курс и се радва, че в действителност развива своя талант.

„Мечтата ми е да се развивам в попфолк жанра, защото този стил улавя чувствата и темперамента на хората“ – споделя певецът.

„Кървави сълзи“ е по негови музика и текст, а аранжимента е дело на Светльо Лобошки. Мнозина от хората, на които пуснал парчето, заявили, че от доста време в българския попфолк не е правена толкова силна и качествена авторска балада.

Песента има и клип, който е дело на режисьора Иван Христов. До няколко дни видеото ще се завърти по телевизия „DSTV„.

ЧУЙТЕ ПЕСЕНТА ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!