ЧУЙ „Грешка No.100“ на Ерик

Ерик ще зарадва феновете си с ново парче „Грешка No. 100“. Авторската песен е подкрепена и с интересен клип, в който участва плейбойката Светлана Василева. Видеото ще се завърти от днес в ефира на „Фен ТВ„.

Изпълнителят на „Diapason Records„, който почти е привършил работата по втория си албум, реши да представи една от новите песни, включени в него. Парчето е по музика и аранжимент съответно на Кирил Борисов и Пламен Петров-Пачо от оркестър „Кристали„, а текстът е дело на Йордан Ботев.

„Мисля, че беше време да пусна отново нещо авторско. „Грешка No. 100″ е един от фаворитите ми и се надявам да се хареса на публиката“ – сподели певецът.

Особено впечатляваща е екранната партньорка на Ерик – ослепителната Мис Playboy 2009 Светлана Василева. Русата сексбомба всъщност не се появява заедно в кадър със самия изпълнител. В клипа красавицата пресъздава доста горещи сцени с атлетичен младеж.

„Честно да си призная малко му завиждах и ми се искаше да съм на негово място“ – каза с усмивка Ерик. „Едва ли има мъж, който да не се впечатли от сексапила на Светлана. Тя е изключителна жена и съм много щастлив, че се съгласи да се снима в моето видео“ – допълва още той.

Клипът на „Грешка No. 100“ е заснето край морския бряг и негов режисьор е Ненчо Касъмов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!