Честито! Надя Стоева празнува юбилей

По случай рождения ден на Надя Стоева в официалния канал PlanetaTV Official премиера направи музикалния филм “Да можеш да обичаш”, посветен на нея.

Надя Стоева празнува юбилейна годишнина. Солистката на оркестър “Канарите” е родена на 12 март, а на днешния ден навършва 50 години.

“Искам да споделя с вас един от най-хубавите си празници, моят 50-ти рожден ден. Вълнението ми е огромно, радостта също! Това е един достоен юбилей и повод човек сам да си направи равносметка. Отговорността е голяма. Аз съм публична личност и хората през годините са следели не само нашето творчество, но и нашия личен живот” – разказва тя в “Бащино огнище”.

Надя Стоева винаги е обичала музиката. Като малка е свирила на акордеон, пяла е в хор “Бодра смяна”. Най-голямото щастие, което не си е и представяла, че може да й се случи, е нейната среща с Атанас Стоев.

“Благодаря на съдбата, че станах част, вече 27 години, от живота на най-обичания и популярен оркестър “Канарите”. Днес на моя 50-годишен юбилей най-много се гордея и се радвам, че имам един незаменим съпруг, прекрасен син Атанас, внук Наско и, разбираа се, една очарователна и талантлива снаха, Джена” – казва още певицата.

Честит юбилей на Надя Стоева от екипа на Signal.bg! Пожелаваме й здраве, обич в семейството и творчески успехи!

1 коментар към “Честито! Надя Стоева празнува юбилей”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!