Цял отбор звездни именици в „Пайнер“ на Ивановден

Цял отбор именици празнуват в „Пайнер“ на Ивановден – Ваня, Ивана, Ивета Костова, Ивелина Колева, Иван Паскалев и Ивелина Денкова от Формация Паскалев – “Пловдив”, Иван Динев – Устата, Иван Дяков и неговата дъщеря Ивана.

“За мен всяка година започва с най-хубавия за мен празник – Ивановден. Не всеки знае кога е рождения ми ден, но знае кога е имения ми ден. Така че този ден е натоварен от сутринта до вечерта с емоции. Телефоните звънят, поздрави, благопожелания… и започвам позитивно годината“ – откровен е Иван Дяков

В първите дни на 2021-а Ивелина Колева споделя в своя публикация в социалните мрежи: „Всеки миг на живота ни е ценен. Нека го напълним със смисъл…“, като показва част от моментите от ежедневието си, които я зареждат с добро настроение.

Ваня е категорична, че спасението е в любовта, затова изпраща много любов на почитателите си. Изпълнителката пожелава да е слънчево в сърцата им и да не забравят, че изпитанията са за това, да ни правят по-добри и по-мъдри!

Ивана неведнъж е признавала, че чувства именния си ден много по-специален от рождения си ден и това дори е най-любимият й празник. Днес тя се радва на искрената обич и внимание на близки, приятели и колеги, а в края на 2020-та не скри, че е зажадняла за емоционалните срещи с публиката.

“От толкова тишина и спокойствие вече се нервирам и се дразня! През цялата 2020 г. тишината ми дойде в повече! Искам музика, искам пеене, искам сцена, искам ви вас – ХОРАТА! Да се напрегръщаме, да се нацелуваме, да се усещаме!“ – казва Певицата на народа.

С надежда за много музика и хубави емоции имения си ден посрещат ръководителят на орк. “Паскалев – Пловдив“, Иван Паскалев и солистката Ивелина Денкова.

Този празник винаги е повод за хубави емоции за българите, а за празнуващите дава добро начало на новата година.

На 7 януари Православната църква почита паметта на Свети Йоан Кръстител – последният старозаветен пророк, който кръщава Исус Христос в река Йордан. Празникът е наричан от народа Ивановден, а статистиката сочи, че около 370 000 българи имат основание да отбележат този ден и да вдигнат тост за здраве и късмет. Името Иван означава “Божа благодат“. Едно време се е вярвало, че за да бъде благословен дома, в него задължително трябва да има Иван. Ако се случело да няма – наричало се предмет с името Иван. Може би от там идва “От кал да е, Иван да е!“

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!