Цецо Андреев събра Мария, Преслава, Андреа и Тита / ВИЖ

Цецо Андреев събра Мария, Преслава, Андреа, Тита и още звезди на зрелищно парти по случай рождения си ден. Купонът се вихри в столичен клуб в Студентски град.

По време на купона Мария и Преслава изненадаха с неочаквана колаборация в чест на майстора на четката. Двете изпълниха на живо хита “Да гори в любов”.

Веднага след това Мария грабна микрофона и изпя “Най-добрият”, което още повече нажежи страстите. Преслава и Тита също поздравиха топ гримьора със своите най-горещи хитове.

Празникът за рожденика продължи до ранните часове.

Реклама

7 коментара към “Цецо Андреев събра Мария, Преслава, Андреа и Тита / ВИЖ”

 • Деси каза:

  Сигнал, добре, че показвате истинските снимки, че много Фотошоп и филтри…

 • Албена В. каза:

  Леле това нещо Теодора Андреева ли е?! В потрес съм от визията й!

 • Албена В. каза:

  P.S. Лицето на алкохолизиран булдог някак се преживява, ами тези гадни увиснали цици?! При това Андреева вместо да ги прикрие за да не изтъква дефекта си- тя ги показва с проститутски сутиен! Е какво е това нещо, да имаш гадни цици и да ги показваш?! Това обяснява защо Кубрат Пулев побърза да се отърве от това недоразумение. Момчето има толкова възможности, ми как да легне до крокодил?! Теодора беше натирена и от Пайнер. Хитрият Митко Димитров надуши, че от Теодора нищо не става- грозна, проста и неможеща. Той дори преди Кубрат побърза да се отърве от тази небивалица.

 • Анонимен каза:

  Искам да попитам певицата Мария и Преслава направете един дует? Да се виждате в клипа и да пеете? Нямам търпение да я пуснете по Планета? Ще стане хит?

 • Уплашен каза:

  Мария е ужасно грозна и противна ще кажеш, че някоя камила я е наплюла и облизала, много мазна изглежда, всеки момент ще потече олио от нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!